over bedrijf

Leerlooierij van schapenvachten

Over ons


Onze leerlooierij ontstond in 1989. Wij hebben dus een zeer grote ervaring in de productie van allerlei schapenvachten en vachten van andere dieren.


Tijdens jarenlange inspanningen van onze technici en personeel van machine verwerking hebben wij het leerlooien bijna tot de grenzen van de volmaaktheid verbeterd. Wij zorgen ervoor dat onze vachten de beste in het land zijn. Wij garanderen de hoogste kwaliteit. In ons bedrijft heerst een familiesfeer waardoor iedereen het beste van zichzelf geeft. Het werk vormt een groot deel van ons leven en iedereen dient zich erin op zijn gemak te voelen. Elk van onze vachten gaat door een lange labyrint van kwaliteitscontrole en op die manier krijgt U een 100% zekerheid van het verkrijgen van een perfect aangepaste vacht. Voor het leerlooien gebruiken wij de beste middelen die op de Europese markt aanwezig zijn waardoor onze vachten zacht en poezelig zijn en geen onaangename geur hebben, ze zijn geurloos.mercury sheepskins

Wij hebben onze offerte van decoratieve vachten met individuele bestellingen uitgebreid. Indien wilt u zulke bestelling maken of U vragen over onze vachten heeft, kunt U een contact met ons via e-mail opnemen. Wij staan tot Uw beschikking en gaan proberen elke wens betreffende vachten vervullen.

Kwaliteit en diensten:


mercury sheepskins

Wij leveren voor de locale markt alsook exporteren onze producten o.m. naar landen van West en Oost Europa (Groot Brittannië, Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zweden, Rusland, Oekraïne en andere). Wij produceren uit vachten die komen uit: Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Spanje, IJsland, Ierland, VS en Australië.


Dankzij de continue innovativiteit worden onze producten steeds van hoger kwaliteit. Wij zijn zeer goed in wat wij doen.